|
|
|
|
|
|
#1 |
|
با سلام
كم كم سال 88 هم داره ميره و حال و هواي عيد قصد فضولي ندارم ![]() ولي سال 88شما دوستان عزيز چطوري بود؟ |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
سال 88 براي من سال بسيار خوبي بود.
تو زندگيم به موفقيت هاي زيادي رسيدم البته شكست هم داشتم . جاهاي زيادي رفتم و خبر هاي خوب زيادي بهم دادن. مهم تر از همه تو اين سايت عضو شدم و دوستان خوبي پيدا كردم. آخرین ویرایش توسط mak در تاریخ جمعه ۲۱ اسفند ۱۳۸۸ انجام شده است |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
با سلام به شما
برای من متوسط بود و اصلا نفهمیدم چه جوری گذشت و اگر اون دو تا سفر هم نبود که خیلی ساده و تکراری می گذشت لااقل دلمون رو به این خوش می کنیم که رفتیم دو تا کشور رو دیدیم . . . .!!!! بقیه اش همه استرس و فشار و . . . . به قول شادروان هایده : سال سال این چند سال امسال پارسال پیرارسال
هرسال میگیم دریغ از پارسال __________________ Ernesto "Che" Guevara
Rosario, Argentina June 14, 1928 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
من فقط این رو بگم که خیلی زود گذشت، خیلی
و 100% مطمئن هستم که امسال برای شما دوستان هم خیلی زودتر از سالهای قبل گذشت. درسته؟ کسی دلیلش رو میدونه؟ __________________ همه دانند که در صحبت گل، خاری هست. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
من هم عرض کنم سالی معمولی بود . البته مسن تر شدم . توقعات اطرافیانم نسبت به من بیشتر شد .
با برخی از اعضای سایت ملاقات مستقیم و خوبی داشتم . تکثیر کردم . از وقتی هم تانکها را خالی از شن و تزئینات کردم دیگه مجبور به مداوای هیچ ماهی نشدم . منتهی هر کی میرسه میگه چقدر این تانکهات زشته ! |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
__________________ Ernesto "Che" Guevara
Rosario, Argentina June 14, 1928 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
سلام
امسال سال خوبی برای من بود درسته که زود گذشت ولی کلا از بابت کاری و زندگی سال خوبی بود تجربه های زیادی از دوستان در این سایت بدست آوردم و از همه شما ممنونم از همه مهمتر اینکه برای اولین بار پدر هم شدم خدا بهم یک دختر زیبا و سالم داد که خیلی دوستش دارم. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
سال 88 یکی ازبهترین ساهای عمرم بود
__________________ ارسال اس ام اس به 10004444 مدرکی معتبر برای اثبات حقانیت! افراد خانواده را نیز به جمع هواداران تراکتور پیوند دهید |
|
|
|
|
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
(مشاهده همه)
كاربراني كه از اين تاپيك بازديد كرده اند :22
|
|
| 135, adn31, afshin_zavar, AM1R, arsa@m, clever, devil_ebs, Emil, faili1980, faravahar, gigabyte, mak, Mehdi, Mr_CH4p, n_bayaty, parsbin, PEDR@M_KHESTE, peiman, Persian_Boy, question, reza26, محمدترک |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|
|
Persian vBulletin Skin |
|